יש לך עסק מזון? אתה לבטח צריך ציוד מקצועי!

יש לך עסק מזון? אתה לבטח צריך ציוד מקצועי!

ציוד מקצועי – לא רק בשביל הסטייל לציוד מקצועי למטבח המוסדי יש תפקיד חיוני בהשפעה על מידת ההצלחה של העסק

קרא עוד ←
תכנון מטבחים מוסדיים

תכנון מטבחים מוסדיים

לא כל מי שחושב על הקמת מטבח מוסדי גם מתאים עבור השגת האישורים הנחוצים, ועל כן אם מבקשים לפנות את

קרא עוד ←
תכנון מסעדות

תכנון מסעדות

לא רבים יודעים, אך תכנון מסעדות מהווה עולם ומלואו, ועל כן ניתן למצוא חברות שזו המטרה שלהן – להקים מסעדות

קרא עוד ←
תכנון מפעלי מזון

תכנון מפעלי מזון

מי שבודק את החוק, מהר מאוד מגלה שכל מי שמבקש להקים עסק שנוגע למזון, צריך להשיג רישיון עסק ובנוסף גם

קרא עוד ←
היתרונות של רישיון לניהול עסק

היתרונות של רישיון לניהול עסק

רגע לפני שנסביר מהם היתרונות של רישיון לניהול עסק, נסביר מהו אותו רישיון, וזאת עבור כל אותם אנשים שמבקשים לפתוח

קרא עוד ←
מה חשוב לדעת על רישוי עסקים?

מה חשוב לדעת על רישוי עסקים?

כמו בשאר מדינות העולם גם ישראל אינה מאפשרת פתיחת עסק ללא קבלת רישיון מהרשות המקומית. לכל רשות מקומית יש גם

קרא עוד ←
השלבים לבחירת חברת רישיון עסק

השלבים לבחירת חברת רישיון עסק

באופן כללי יש לדעת שחוק רישוי לעסקים מחייב כל סוג של עסק להיות מוגדר בצו רישוי עסקים, כאמור כל עסק

קרא עוד ←
רישיון עסק לאולם אירועים |  גני אירועים

רישיון עסק לאולם אירועים | גני אירועים

לאור אסונות העבר שהתרחשו עקב ליקויים שונים גדלה המודעות הציבורית לחשיבותו של רישיון עסק לאולמות אירועים. אכן, רבים מעורכי האירועים

קרא עוד ←
איך מוציאים רישיון לעסק

איך מוציאים רישיון לעסק

רישיון לעסק – למה הוא נחוץ וכמה זה עולה? רבים מבין לקוחותינו החדשים שמעוניינים לפתוח עסק חדש, אינם מבינים בדיוק

קרא עוד ←
רישיון עסק מזון

רישיון עסק מזון

אם אתם חושקים לפתוח מסעדה, יש כמובן צורך בתהליך רישוי עסק למסעדה וזה נכון לגבי פתיחת עסק מזון מכל סוג,

קרא עוד ←
תוספות בנייה

תוספות בנייה

במדינת ישראל, על מנת לבנות תוספת בנייה יש צורך בקבלת היתר מידי ועדת תכנון ובנייה שברשות המקומית. חשוב להבין כי

קרא עוד ←
5 שאלות שיעזרו לך לבדוק עד כמה אתה נגיש

5 שאלות שיעזרו לך לבדוק עד כמה אתה נגיש

נגישות היא תנאי הכרחי להוצאת רישוי עסק, לכן כל עסק חייב להיות נגיש. זה אולי יפתיע אותך אבל1 מכל 5 אנשים

קרא עוד ←
איך בוחרים נכס המיועד לתחום המזון?

איך בוחרים נכס המיועד לתחום המזון?

המקרה הבא בטוח יעזור לכם להבין טוב יותר את הנושא: "מר ישראלי החליט להקים רשת פיצריות ומפעל מרכזי שבו יכין

קרא עוד ←
הכשרות והשבת במטבח היהודי

הכשרות והשבת במטבח היהודי

בספר ויקרא יש עשרות פסוקים והנחיות מה מותר ומה אסור לאכול.נושא המזון הינו אחד הגורמים העיקריים המבדילים בין היהודי ושאינו

קרא עוד ←
הכשרות ורישיון העסק

הכשרות ורישיון העסק

נושא הכשרות ונושא רישיון העסק בתחום המזון אינם זרים זה לזה. להפך, לעיתים הם חופפים, ובעיקר כל עוד קהל היעד

קרא עוד ←
המסעדה: מה נכון לעשות לקראת הקמתה

המסעדה: מה נכון לעשות לקראת הקמתה

הנה עובדה מעניינת – תרבות האכילה מחוץ לבית, כגון אכילה במסעדות, השתנתה ללא היכר בעשור האחרון. ענף המזון והמסעדנות מתפתח

קרא עוד ←