ציוד מקצועי – לא רק בשביל הסטייל לציוד מקצועי למטבח המוסדי יש תפקיד חיוני בהשפעה על מידת ההצלחה של העסק
לא כל מי שחושב על הקמת מטבח מוסדי גם מתאים עבור השגת האישורים הנחוצים, ועל כן אם מבקשים לפנות את
לא רבים יודעים, אך תכנון מסעדות מהווה עולם ומלואו, ועל כן ניתן למצוא חברות שזו המטרה שלהן – להקים מסעדות
מי שבודק את החוק, מהר מאוד מגלה שכל מי שמבקש להקים עסק שנוגע למזון, צריך להשיג רישיון עסק ובנוסף גם
רגע לפני שנסביר מהם היתרונות של רישיון לניהול עסק, נסביר מהו אותו רישיון, וזאת עבור כל אותם אנשים שמבקשים לפתוח
כמו בשאר מדינות העולם גם ישראל אינה מאפשרת פתיחת עסק ללא קבלת רישיון מהרשות המקומית. לכל רשות מקומית יש גם
באופן כללי יש לדעת שחוק רישוי לעסקים מחייב כל סוג של עסק להיות מוגדר בצו רישוי עסקים, כאמור כל עסק
לאור אסונות העבר שהתרחשו עקב ליקויים שונים גדלה המודעות הציבורית לחשיבותו של רישיון עסק לאולמות אירועים. אכן, רבים מעורכי האירועים
רישיון לעסק – למה הוא נחוץ וכמה זה עולה? רבים מבין לקוחותינו החדשים שמעוניינים לפתוח עסק חדש, אינם מבינים בדיוק
אם אתם חושקים לפתוח מסעדה, יש כמובן צורך בתהליך רישוי עסק למסעדה וזה נכון לגבי פתיחת עסק מזון מכל סוג,
במדינת ישראל, על מנת לבנות תוספת בנייה יש צורך בקבלת היתר מידי ועדת תכנון ובנייה שברשות המקומית. חשוב להבין כי
נגישות היא תנאי הכרחי להוצאת רישוי עסק, לכן כל עסק חייב להיות נגיש. זה אולי יפתיע אותך אבל1 מכל 5 אנשים
המקרה הבא בטוח יעזור לכם להבין טוב יותר את הנושא: "מר ישראלי החליט להקים רשת פיצריות ומפעל מרכזי שבו יכין
בספר ויקרא יש עשרות פסוקים והנחיות מה מותר ומה אסור לאכול.נושא המזון הינו אחד הגורמים העיקריים המבדילים בין היהודי ושאינו
נושא הכשרות ונושא רישיון העסק בתחום המזון אינם זרים זה לזה. להפך, לעיתים הם חופפים, ובעיקר כל עוד קהל היעד
הנה עובדה מעניינת – תרבות האכילה מחוץ לבית, כגון אכילה במסעדות, השתנתה ללא היכר בעשור האחרון. ענף המזון והמסעדנות מתפתח
כלי נגישות